Vila 31

Vila 31
360,000 €
Tipi:
Vilë 3 katëshe 3+1
Objekti:
14
Sipërfaqja:
196.5m2
 • 4 Dhoma gjumi
 • 1 Dhomë ndenje
 • 2 Parkime
 • Oxhak
 • Dalje në tarracë
 • Laminat Ac 5, Pllaka 60*120
 • Linjat e kondicionimit
 • Dritare, grila alumin termik
 • Termoizolim mure, tarraca
 • Hidroizolim nëntoka, tarraca, llozha, dritare, tualete
 • Hidrosanitare Inkaso
 • Portë parkimi
 • Rrethimi i vilës me gjelbërim
 • Kuti poste
 • Ndriçim i jashtëm
 • Kabinë elektrike dhe depo uji e përbashkët
 • Energji dhe Ujë 24h
Ndrysho Shkallën

Shkalla 14 - Ndrysho Katin